Als bouwbedrijf zijn wij inzetbaar voor zowel grote als kleine bouwprojecten. JT1 bouw gaat gepassioneerd te werk en streeft ernaar ieder bouwproces, groot of klein, te optimaliseren, om zo een hoog kwaliteitsniveau en klanttevredenheid te genereren. Dit kunnen wij mede mogelijk maken door onze gemotiveerde vakkundige medewerkers, een goede samenwerking met geselecteerde partners, het hanteren van een correcte prijsvorming, het handhaven van een adequate planning, projectbegeleiding en een duidelijke communicatie met de opdrachtgever.

Ons personeel vormt een enthousiast en dynamisch team, die door opleiding en werkervaring hun vakkundigheid in de praktijk brengen. JT1 bouw is een erkend leerbedrijf, het opleiden van onze medewerkers vormt een belangrijk onderdeel van onze gedegen bedrijfsvoering, maar ook uit maatschappelijk belang, om zo een steentje bij te dragen aan de continuпteit van de bouwbranche.

JT1 bouw is aangesloten bij de Branchevereniging Bouwend Nederland en wij hanteren de AVA 2013, m.b.v. deze algemene voorwaarden worden niet alleen onze belangen, maar ook die van de opdrachtgever behartigd.